Zeleni Dar

Kdo smo

Smo dopolnilna dejavnost na kmetiji Zeleni dar in pod tem istim imenom tržimo naš izdelek, sok iz mlade pirine trave.

Poslanstvo blagovne znamke ZELENI DAR se glasi: “Narava je čudežna in polna izjemnih skrivnosti za dobro življenje vseh bitij, ki živimo na tem planetu! Ena izmed teh je sok mlade pirine trave, ki je od sedaj dosegljiv slehernemu uporabniku, ki si RESNIČNO želi bolj zdravega in prijetnejšega življenja!”

zeleni dar sok mlade pirine trave

Stanko Gobec

Sem nosilec dopolnilne dejavnosti in glavni „krivec“, da je naš sok na tržišču in ga ljudje z veseljem spoznavajo in uživajo. O soku iz mlade pirine trave sem prvič slišal iz tv prispevka in od takrat ga raziskujem in pridelujem zase in za širši krog uporabnikov. Seveda takega projekta ne zmore delati en sam človek, zato mi pri proizvodnji pomaga moja družina.

Sam imam kar nekaj zdravstvenih težav in kar precej sem jih s tem sokom uspel rešiti ali olajšati. Prav zaradi te svoje izkušnje sem ga začel ponujati še ljudem okoli sebe in prijateljem, ki so mi prav tako potrdili pozitivne učinke na njihovo zdravje in počutje.
Med njimi so tudi ljudje, ki se borijo z rakom ali pa so le tega že preboleli in jim sok mlade pirine trave pomaga pri krepitvi imunskega sistema in pridobivanju dobre energije.